Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Gin Mare 42,7% 70 cl.

Udsolgt

283,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Gin Mare er en spansk gin, der produceres i historiske rammer på Destilerías Miquel Guansé i Vilanova, der tidligere har været brugt som kapel, men nu er omdannet til et destilleri. Ginen bærer tydeligt præg af sit middelhavsislæt med botanicals som rosmarin, timian, oliven og basilikum, der står i flot samspil med de mere traditionelle elementer af enebær, kardemomme og appelsinskal.

Gin Mares noget særprægede signatur er arbeuina oliven, hvis syreindhold der varierer år efter år og på den måde vil ethvert bekendtskab med Gin Mare både føles alment velkendt og alligevel en snert anderledes med subtile smagsforskelle alt efter høsten. Man skal dog ikke give sig i kast med Gin Mare i troen om, at den smager af oliven; de sydlandske urter er de egentlige stjerner i ginen, og så kommer man heller ikke udenom de mere traditionelle nuancer af citrusfrugt.

Som den første Middelhavsgin nogensinde er Gin Mare slet og ret en milepæl, der har formået at skabe en helt ny gren indenfor ginens verden – med andre ord, er den bare en smagsoplevelse, man ikke bør snyde sig selv for!
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10667
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
KategoriGin
Alkohol42,7%
LandSpanien
MærkeGin Mare
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!