Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Giffard Vanilla De Madagascar Premium Likør 20% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

348,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Giffard Vanilla De Madagascar Premium Likør er lavet på Bourbon vanilje fra Madagaskar. Bourbon vaniljen giver likøren sin helt særlige varme, fylde og intense karakter. Næsen er delikat og sødlig, med et strejf af friskhed som minder om eukalyptus. Smagen er sød med en fed og fyldig aroma af vanilje. 

Premium likør serien er en serie med otte top-of-the-range likører, der er perfekte til at skabe kvalitets cocktails, hvor likøreren bliver den vigtigste ingrediens. Talrige sorter af smag er blevet testet for at vælge den bedste, samtidig med at produktets oprindelse garanteres (Vanilla de Madagascar). De bedste passende spiritusser, krydderier og frugter er valgt til at berige aromaer og på samme tid opnå den perfekte balance i smagen.

Det hele startede en sommer i 1885, hvor Emile Giffard var på det tidspunkt farmaceut i Angers. Han var eksperimenterende og nysgerrig, og han begyndte af researche de fordøjelsesmæssige og forfriskende fordele ved mynte. Resultatet blev en ren, klar og raffineret myntelikør, som han testede på Grand Hotels gæster. Det blev en øjeblikkelig succes. 
Emile lavede sit apotek om til et destilleri og navngav sin likør Menthe Pastille. 4 generationer senere er Menthe Pastille stadig et familieforetagende, hvor kvalitet stadig er i højsædet.
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer11620
Størrelse70 cl.
EmballageGlasflaske
KategoriLikør
MærkeGiffard
LandFrankrig
Alkohol20%
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!