Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Gammel Dansk Shot 32% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

137,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Alt godt skal starte et sted. I Gammel Dansk Shot med chili og lakrids starter det med duften af den hemmelige blanding af ingredienser, som man allerede kender fra den klassiske Gammel Dansk Bitter Dram. Kunsten er, at ingen ingrediens må dominere den totale oplevelse, og dette gør sig også gældende for Gammel Dansk Shot. 

Det første smagsindtryk er den bløde, delikate smag af lakrids, eller den nøje afstemte blanding af rålakrids, anis, fennikel og stjerneanis. Herefter dukker det unikke samspil mellem 29 forskellige urter, bær, bark, rødder, krydderier og blomster op. Og så kommer ingrediens nummer 30 op; nemlig chilien. Smagen kommer nærmest snigende, ikke for meget og ikke for lidt. Men lige præcis så meget, at du vil opleve det som et elegant svirp, der fuldender oplevelsen af et shot. 

Gammel Dansk Shot er sin egen, men stadig i rigtig god kontakt med sit ældre familiemedlem. Den indeholder nemlig akkurat de samme ingredienser, som den originale Gammel Dansk Bitter Dram, blandt andet angelikarod, muskatnød, ingefær og rønnebær. Den store forskel er selvfølgelig tilføjelsen af chili, i denne Gammel Dansk Shot. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer10762
EmballageGlasflaske
Størrelse70 cl.
MærkeGammel Dansk
LandDanmark
KategoriBitter Shots
Alkohol32%
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!