Gammel Dansk Bitter

38% 70 cl.

På lager

144,00 kr.

Beskrivelse

Hele hemmeligheden bag den særlige bittersmag i Gammel Dansk ligger i blandingsforholdet mellem 29 forskellige urter, krydderier og blomster, blandt andet angelikarod, muskatnød, anis, ingefær og rønnebær. 
Frem mod lanceringen i 1964 fik J.K. Asmund og hans medarbejdere frie hænder til at blande sig frem til den rigtige smag. Det danske sidestykke til de konkurrerende, udenlandske mavebittere skulle nok være bitter, men ikke for skarp. 

I denne Gammel Dansk Bitter er der ingen smagsgivende ingredienser der måtte dominere den totale smagsoplevelse. Det var et langt sejt træk for Asmund, medarbejderne og deres familier at udvælge og prøvesmage sig frem til de ingredienser, der giver Gammel Dansk de rigtige aromatiske, skarpe og bitre egenskaber. 

Præcis hvordan og hvor i fremstillingen, den særlige kemi opstår og adskiller Gammel Dansk Bitter fra de andre produkter, vides ikke. 
Efter ingredienserne er behandlet og blandet i det rigtige forhold, ligger de og hygger sig i 96% ren alkohol gennem tre måneder, før der tilsættes vand og alkoholprocenten kommer ned på 38%. Herefter tappes herligheden på flaske og er klar til at nydes. 
Læs mindre
Specifikationer