Four Pillars Chardonnay Barrel Gin 43,8% 50 cl.

Four Pillars Chardonnay Barrel Gin 43,8% 50 cl.

Pr. flaske 349,00 DKK  

15 stk. på lager

Four Pillars Chardonnay Barrel Gin Dette er den ottende Solera udgivelse fra Four Pillars originale Chardonnay Solera fad. Fadene blev oprindeligt brugt til at lagre Chardonnay fra Yarra Valley i 6-8 år før de blev fyldt med Rare Dry Gin.

  • Kan drikkes rent eller over is
  • Eksotiske og lokale råvarer
  • Noter af kanel og muskatnød

Smagen af denne 2019 Chardonnay Barrel Gin er let og blød, men med en lille smule mere sødme end tidligere udgivelser. Noter af kanel og muskatnød har lige så stille udviklet sig sammen med den velkendte aroma af kanel og ingefær. Fadene fortsætter med at bidrage til den smukke farve og tekstur som komplimenterer de knuste korianderfrø, konserverede citrus og basen af enebær.

Four Pillars Chardonnay Barrel Gin er yderst velbalanceret og enormt velegnet til at drikke rent eller over is. Prøv den eventuelt over én stor isterning med et par dråber honning og en rosmarinkvist. Både Four Pillars Chardonnay Barrel Gin og Sherry Cask gin er ifølge brandet IKKE skabt til at blande med tonicvand. Den forsigtige sammensætning af eksotiske og lokale råvarer og aromaer resulterer i nogle gin, hvis smag simpelthen bliver overdøvet af enhver tonicvand. Det anbefales derfor, at begge disse gin blot nydes med en twist appelsin.

 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?