FÅ EN FAST RABATAFTALE

Køber du ind på en fast basis eller har du et stort arrangement, kan du med fordel få en storkundeaftale hos Bevco. For at opnå storkundefordele skal du købe for minimum 100.000 kr. ex. moms årligt. Til storkunder tilbyder vi ekstraordinært:
- Rabataftale
- Kreditaftale
- Administration af kickback aftaler
Kontakt os for mere information og et uforpligtende møde med en af vores kundekonsulenter.


RABATAFTALE

Hos Bevco yder vi fast rabatter til vores kunder alt afhængig af indkøbsmønster. Rabatter ydes i % af normalpriserne. Dog gives der ikke rabat på Fast Lav Pris varer samt Tilbudsvarer hvor tilbuddet er bedre en den normale pris inkl. rabatten.


KREDITAFTALE

Er du fast kunde hos Bevco har du mulighed for at få en kreditaftale. Så kan du i ro og mag handle på faktura. Forud for indgåelse af kreditaftaler tager vi en kreditvurdering af din virksomhed. Såfremt vurderingen er positiv ydes der kredit inden for et aftalt tidsrum og beløbsramme. En forudsætning for kreditkøb er at kunden oprettes på Nets Leverandørservice, således betalingen foretages automatisk på forfaldsdatoen. Således undgår både kunden og Bevco unødig administration. Kontakt os for nærmere information.


ADMINISTRATION AF KICKBACKAFTALER

Gennem et super strømlinet IT system kan vi nemt sende statistik på solgte varer til leverandører som vores kunder måtte have en kickback eller UB aftale med.
Kontakt os nu og få en uforpligtende snak med en kundekonsulent!
Tlf. +45 71 99 22 00 eller info@bevco.dk