MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

Fever Tree Tonicvand 20 cl. 24 flasker

På lager - levering 1-2 hverdage

Fever Tree Tonicvand 20 cl. 24 flasker

Pr. kasse 265,00 DKK Køb flere og spar - pris fra 245,00 DKK
Antal Pris/stk Spar/stk
5 245,00 20,00
Land England
Leverandør Secret Kitchen Engros ApS
Ekskl. pant Pant A 1,00 DKK
Fever Tree Tonicvand 20 cl. 24 flasker

Trods Fever Trees relativt korte historie, er deres anerkendte tonicvand blevet kåret til verdens bedste utallige gange. Charles Rolls og Tom Warrillow gik i 2014 sammen for at skabe et unikt produkt med en blanding ingredienser, som verden ikke før havde oplevet. Deres produkt bliver aromatiseret med naturlig kinin – et stof, der ekstraheres fra kinatræ. Da kinin blev introduceret til Indien for nogle århundreder tilbage, blev det blandet med danskvand og sukker for at gøre den mere drikkelig. Da tonicvand også blev brugt til medicinalbrug, blev kinatræet omdøbt til Fever Tree, hvorfra navnet på dette brand stammer. Fever-Tree tonicvand er et brand baseret i det vestlige London, og producerer et hav af forskellige mixere, der i dag eksporterer deres produkter til over 50 lande.     

Ved at blande saftige botaniske olier med kildevand og kinin af højeste kvalitet fra ”fever trees” fra Congo, har brandet formået at skabe en herlig, prisvindende tonicvand. Denne tonicvand er blevet udviklet og produceret for at harmonere med en lang række typer gin og øvrig spiritus.  Fever-Trees historie startede med jagten efter de perfekte ingredienser. De to stiftere blev i 2004 enige om, at de mixere, der fandtes på markedet, ikke var tilstrækkelige, og gik derfor på opdagelse for at finde de perfekte ingredienser til at skabe en helt unik tonicvand.

Når der hældes op, bryder boblerne i Fever-Trees tonicvand kraftigt ud. Den ligger blødt i ganen, og efterfølgende kommer der en bitter afrunding og eftersmag af kinin. Fever-Trees tonicvand opretholder sine bobler, der i den grad forstærker aromaerne.  

Ved hjælp af historiebøger og pålidelige kilder, rejste de jorden rundt for at skaffe de fornødne ingredienser til at realisere deres drøm om en perfekt tonicvand. Efter en lang søgen, fandt de to Fever-Tree stiftere i Congo en kinin som de stillede sig mere end tilfreds med. Kinin er nøgleingrediensen i enhver tonicvand, hvorfor kvaliteten af dette er altafgørende for et brand der vil sælge producere markedets bedste tonicvand.

I Storbritannien sælges der 105 flasker gin i minuttet, hvorfor Fever-Tree så en kæmpe mulighed for at skabe en tonicvand der for alvor skilte sig ud. Fever-Tree har markedets ubestridt største andel, og det er ikke uden grund. Ved en blindtest i 2018 blev de fem mest sælgende tonicvand i Storbritannien testet af en række gin-eksperter, og blev under testen beskrevet som den bedste tonicvand og efterfølgende, MED gin) en formidabel Gin & Tonic. Ifølge eksperterne var det en Gin & Tonic, man kunne drikke rigtig mange af. Det vidner om en tonicvand af allerhøjeste kvalitet. En typisk Gin & Tonic skal gerne have en ¾ fordeling i tonicvandets favør, og siden dette er tilfældet, er Fever-Tree tonicvand den oplagte ledsager til de fleste gin-mærker.

 

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk