Bevco A/S
Søg
Cart

Fever Tree Indian Tonic 24x20 cl.

På lager

383,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Trods brandets relativt korte historie, er deres anerkendte Fever Tree Indian tonicvand blevet kåret til verdens bedste utallige gange. Charles Rolls og Tom Warrillow gik i 2014 sammen for at skabe et unikt produkt med en blanding ingredienser, som verden ikke før havde oplevet. Deres produkt bliver aromatiseret med naturlig kinin – et stof, der ekstraheres fra kinatræ. Da kinin blev introduceret til Indien for nogle århundreder tilbage, blev det blandet med danskvand og sukker for at gøre den mere drikkelig. Da tonicvand også blev brugt til medicinalbrug, blev kinatræet omdøbt til Fever Tree, hvorfra navnet på dette brand stammer. Fever Tree Indian tonicvand er et produkt med rødder i det vestlige London, og producerer et hav af forskellige mixere, der i dag eksporterer deres produkter til over 50 lande.     

Fever Tree Indian tonicvands oprindelse

Ved at blande saftige botaniske olier med kildevand og kinin af højeste kvalitet fra ”fever trees” fra Congo, har brandet formået at skabe en herlig, prisvindende ved igennem navnet Fever Tree Indian tonicvand. Denne tonicvand er blevet udviklet og produceret for at harmonere med en lang række typer gin og øvrig spiritus.  Fever Trees Indian tonicvand historie startede med jagten efter de perfekte ingredienser. De to stiftere blev i 2004 enige om, at de mixere, der fandtes på markedet, ikke var tilstrækkelige, og gik derfor på opdagelse for at finde de perfekte ingredienser til at skabe en helt unik tonicvand.

Når der hældes op, bryder boblerne i Fever Trees Indian tonicvand kraftigt ud. Den ligger blødt i ganen, og efterfølgende kommer der en bitter afrunding og eftersmag af kinin. Fever-Trees tonicvand opretholder sine bobler, der i den grad forstærker aromaerne.  

Opfindelsen af Fever Tree Indian tonicvand - en omfattende proces

Ved hjælp af historiebøger og pålidelige kilder, rejste de jorden rundt for at skaffe de fornødne ingredienser til at realisere deres drøm om et perfekt produkt, for at døbe den Fever Tree Indian tonicvand. Efter en lang søgen, fandt de to Fever-Tree stiftere i Congo en kinin som de stillede sig mere end tilfreds med. Kinin er nøgleingrediensen i enhver tonicvand, hvorfor kvaliteten af dette er altafgørende for et brand der vil sælge producere markedets bedste tonicvand.

I Storbritannien sælges der 105 flasker gin i minuttet, hvorfor Fever Tree Indian tonicvand er på grund sin fabelagitge smag blevet så populært. Fever-Tree har markedets ubestridt største andel, og det er ikke uden grund. Ved en blindtest i 2018 blev de fem mest sælgende tonicvand i Storbritannien testet af en række gin-eksperter, og blev under testen beskrevet som den bedste tonicvand og efterfølgende, MED gin) en formidabel Gin & Tonic. Ifølge eksperterne var det en Gin & Tonic, man kunne drikke rigtig mange af. Det vidner om, at Fever Tree Indian tonicvand er af allerhøjeste kvalitet. En typisk Gin & Tonic skal gerne have en ¾ fordeling i tonicvandets favør, og siden dette er tilfældet, er Fever-Tree tonicvand den oplagte ledsager til de fleste gin-mærker.

 

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer30326
KategoriTonic
EmballageGlasflaske
MærkeFever Tree
LandEngland
Størrelse20 cl.
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!