Sangiovese
Den blå drue Sangiovese er en af de bedste og mest plantede italienske druesorter. Selve sorten Sangiovese er dog ikke et kvalitetsstempel i sig selv. Da den er meget udbredt, varierer kvaliteten af vinen tilsvarende. Der laves nogle fantastiske vine på Sangiovese, men der laves også mange helt ordinære. Sangiovese findes i hele Italien, men de bedste vine, der produceres på denne drue kommer uden tvivl fra Toscana. Sangiovese-druerne producerer en vin med en god krop, der er kendetegnet af garvesyre samt en god rund smag. De dominerende dufte er kirsebær, blomme, jordbær, kanel og vanilje. Der er ofte en urterig karakter over Sangiovese-vine og syreindholdet er også ganske højt. Sangiovese-vin er god til det meste kød, både rødt kød, kylling, gris og lam. Men vinen er også lækker til pastaretter og oste.
MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?