Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Domaine Miolane Puligny Montrachet Chardonnay 2020 13,5% 150 cl.

Udsolgt

899,00 kr.

inkl. moms

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Da 2020 bød på usædvanligt varmt vejr, blev druerne til denne Puligny håndplukket allerede fra den 22. august, og den varme årgang er generelt kendetegnet af frugtdrevne vine med en dybere kulør og en vis overdådighed. Druerne til denne vin har været igennem to sorteringer, inden de nænsomt presses, og den spontane gæring startes. Herefter hviler vinen 12 måneder i fade og på ståltanke inden den endelige blanding foretages.

Den tidlige plukning, store ildhu ved sorteringsbordet og nedtoning af nyt fad har resulteret i en flot og klassisk Puligny, der leverer varen nu, men bestemt også kan udvikle sig de næste 10 år.

Her ses den i en magnum flaske af hele 150 cl. 

Domaine Patrick Miolane er et ældgammelt familiedrevet vinhus med 8 hektar vinmarker i Puligny Montrachet, Chassagne Montrachet og Saint Aubin.

Patrick overtog styringen tilbage i 1983 og blev i 2005 suppleret af sin datter, Barbara der efter adskillige arbejdsophold hos andre producenter overtog styringen af kælderen. I vinmarken arbejdes der lutte raisonnée med fokus på bæredygtige og rene praktiser - nådesløs beskæring giver lave udbytter. I kælderen benyttes både stål, samt nye og gamle fade, og stilen kan bedst beskrives som traditionel med både krop og fadpræg dog uden at miste friskheden i vinene. En spændende producent, der laver levende og indbydende vine, der perfekt repræsenterer de forskellige appellationer.

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53850
EmballageGlasflaske
Alkohol13,5%
Størrelse150 cl.
MærkeDomaine Miolane
KategoriHvidvin
RegionBourgogne
ServeringsforslagCremede Saucer, Skaldyr, Svamperetter, Stegt fisk
DrueChardonnay
FadlagretJa
Årgang2020
LandFrankrig
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!