Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Domaine Chardigny Coteaux Bourguignons Rouge 2018 13,5% 75 cl.

Udsolgt

1 STK.

165,00 kr./stk.

18%
18%
6 STK.

135,00 kr./stk.

810,00 kr.total

Product information

Udsolgt
Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Denne vin er lavet på håndplukkede økologiske Gamay druer fra egne marker i Macon. Næsen er domineret af jordbær, hindbær og sort peber. I munden er vinen blød og elegant med lette tanniner og frisk syre. Det er en prisvenlig vin fra Bourgogne, der leverer på alle parametre. 

Historien om Domaine Chardigny går 200 år tilbage og blev genskrevet i 2014, da de to brødre, Pierre Maxime og Victor Emmanuel overtog familiens vinmarker i Beaujolais og Saint Veran. Med store planer for fremtiden begyndte de straks at bygge nye kælder faciliteter og omlægge deres produktion til at være økologisk.

Det er i særdeleshed Chardonnay og Gamay, der er i hovedsædet for de to brødre. De to vine fra Saint Veran kommer fra regionens kølige lommer med ældre vinstokke plantet i kalksten og ler, og begge vine emmer af nerve og karakter.
Gamay stammer fra området i det nordlige Beaujolais. I Saint Amour er jordbundsforholdene mere granitorienterede, hvilket der giver utrolige og elegante vine, hvilket der især ses i de to enkelmarksvine, los du Chapitre og La Folie.

Vi glæder os til at følge domænet de næste år. Stor anbefaling skal der lyde herfra.


Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50873
Alkohol13,5%
Størrelse75 cl.
ServeringsforslagGrillet Kød, Fjerkræ, Pastaretter, Pizza
KategoriRødvin
ProptypeKork
EmballageGlasflaske
LandFrankrig
Årgang2018
DrueGamay
RegionBeaujolais
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!