Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Cubical Mango Special Distilled Gin 37,5% 70 cl.

På lager - Hurtig levering

274,00 kr.

inkl. moms

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Gin-basen destilleres på Langley Distillery i England, hvor den destilleres på en hundrede år gammel kobbergrydedestillator, måske den ældste i verden!

Ginnen bliver eksporteret til Spanien, hvor der tilføjes en række botanicals med Spansk oprindelse, herunder appelsinskal, mandelskaller og den bærende ingrediens Buddhas hånd, en variant af citrustræet, som med sine gule frugter ligner lidt en lille hånd. Symboliserer lykke og velstand og er meget velduftende og mild.

Cubical mango har fremtrædende noter af enebær, citrus og sød appelsin. Den er blød og komplekst, takket være balancen mellem dens botanicals og den tropiske mangofrugt. Der er ikke tilsat kunstig farve og sukker i denne gin.

Duft
Mild vanilje, kardemomme og appelsinskal skaber en meget fin balance mellem østens varme krydderier og de bløde citrusolier.

Smag
Citron med kardemomme og vanilje, efterfulgt af koriander og umami fra muskatnød. En stærk og mild smag, hvor varme krydderier balancerer perfekt med de skarpe urter, alt imens der hele tiden er noter af vilde tranebær

Eftersmag
Her dominerer citrusolierne sammen med vaniljen. Med tiden begynder tranebærren og kanelen at melde sig

The Perfect Serve
Et højt glas fyldes med is
5 cl Cubical Mango Gin
Toppes op med Franklin & Sons Lemon Tonic
Garner med mangobåd

Læs mere...
Specifikationer
Varenummer53699
Størrelse70 cl.
EmballageGlasflaske
KategoriGin
LandSpanien
MærkeCubical
Alkohol37,5%
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!