Coste Carezzi Parziale Appasimento 14% 75 cl.

Coste Carezzi Parziale Appasimento 14% 75 cl.

Pr. flaske 59,00 DKK  

Udsolgt

Produktet er desværre udsolgt. Kontakt os på telefon +45 71 99 22 00 for at finde et alternativ.

Coste Carezzi Parziale Appasimento 14% 75 cl.

 

Coste Carezzi Rosso Veneto er indbegrebet af Italien! Duften, smagen og stemningen samlet i en lækker vin med masser af kraft og frugt.

 

Området og producenten: Veneto-regionen ligger øst for Gardasøen, ned mod Verona. Denne region har gennem de seneste år leveret nogle af Italiens mest ombejlede rødvine. Her er et meget stabilt klima med mange solskinstimer i druernes modningsperiode, hvilket er med til at sikre meget modne druer og dermed vine med stor kompleksitet og højt alkoholindhold.

 

Vinen: Coste Carezzi er fremstillet på druerne Merlot (70%) og Cabernet Sauvignon (30%), der er høstet i hjertet af den norditalienske Venetoregion. Den berømte regioner har en lang tradition indenfor vinproduktion og er særlig kendt for vine fremstillet på tørrede druer. Coste Carezzi bærer betegnelsen Parziale Appassimento. Parziale Appassimento betyder, at en del af vinen er lavet på druer, der efter høsten har ligget i temperaturkontrollerede rum for delvist at tørre ud, og dette sker over en periode på flere måneder. Denne metode er også kendt fra højt værdsatte vine som Amarone og Ripasso, der begge stammer fra Valpolicella i Veneto. Druerne udtørrer til der er opnået en optimal balance mellem væske og sukker. I denne proces mister druerne omkring en tredjedel af deres naturlige vandindhold, og der opnås druer med en intens koncentration af smag, karakter og fylde.

 

I glasset: Coste Carezzi er en lækker fyldig vin. Farven er dyb rød med elegante violette reflekser. Duften er rig og intens med bær og et strejf af chokolade. I munden opleves vinen fyldig og behageligt vedholdende med en vidunderlig let krydret eftersmag. Coste Carezzi er et perfekt match til det klassiske italienske køkken men går også godt til en bøf eller et udvalg af oste.

 

Serveringstemperatur: 16-18°C.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?