MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

Coca Cola 24x33 cl. (dåse)

Coca Cola 24x33 cl. (dåse)

Pr. kasse 115,00 DKK   Fast lav pris

100+ stk. På lager - klar til afsendelse

Varenummer 30078
Mærke Coca Cola
Emballage Dåse
Størrelse 33
Land Danmark
Leverandør Carlsberg Danmark A/S
Ekskl. pant Pant A 1,00 DKK
Coca Cola 24x33 cl. (dåse)

Oplev den originale Coca-Cola-smag, som du kender den. Med sin unikke smag, der kommer fra en hemmelig opskrift, er de fleste cola-drikkere verden over enige om, at der er ingen anden som den originale Coca-Cola. Coca-Cola er desuden et af verdens mest kendte mærker, og det siges faktisk, at det var Coca-Cola der opfandt julemanden, som vi kender ham i dag. Vi anbefaler at man altid nyder Coca-Cola afkølet.

Coca Cola - Verdens mest kendte drikkevare

Coca Cola må siges at være en vaskeægte gigant. Den amerikanske drikkevarekoncern er nærmest i sig selv en form for magtdemonstration, og uanset hvor i verden man befinder sig, så kan man få en iskold Coca Cola. The Coca-Cola Company, som markedslederen oprindeligt hedder, har hovedsæde i Atlanta, USA, hvor de blandt andet fremstiller sodavand - herunder den verdensberømte Coca Cola. Coca-Cola bliver i Danmark fremstillet og distribueret under licens af Carlsberg.

 Coca Colas spændende historie

Coca Cola brandet ser for første gang dagens lys i USA i 1886, dog ikke som læskedrik, men som medicin. Det har heldigvis ændret sig sidenhen og Coca Cola nydes den dag i dag i stor stil som læskedrik. Coca-Cola havnede i Danmark allerede i 1935, men blev ikke nogen umiddelbar succes. I de tidlige 1930’ere var den danske befolkning mere optagede af den tyske og engelske kultur, end af den amerikanske, hvorfor Coca Cola ikke vandt danskernes hjerter lige med det samme. Colaen blev endda taget helt ud af produktion under krigsårene, men blev genintroduceret for danskerne i 1953 hvor succesen for alvor satte ind. I 1985 blev lavet fremstillet speciallavede daser, som skulle forsyne amerikanske astronauter i rummet. Et fun fact er, at hvis man forbandt alle verdens Coca Cola flasker, ville de nå til månen og tilbage 1,677 gange – det siger virkelig noget om, hvor udbredt og smagfuldt denne læskedrik er, og der er ikke udsigter til, det bliver mindre populært. Coca Colas fan-side på Facebook har over 90 mio. ”syntes godt om”, og er verdens anden mest udbredte term efter ”ok”. Hvert sekund drikkes der 10,450 Coca Cola produkter.

 

 

 

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk