Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Cider & RTD

varer

På Bevco.dk finder du det største online udvalg af cider og RTD produkter. Du er altså havnet det helt rigtige sted, hvis du skal have fyldt køleskabet godt op med lækre drikkevarer til både hverdag og fest.

Cider og RTD til de bedste priser

Vi sætter en ære i at have alle de populære drikkevarer til de billigste priser, og samtidig er vi altid på udkig efter nye og spændende cider og RTD produkter, så vi altid kan sikre vores kunder det bredeste og mest varierede udvalg af drikkevarer. Vi tror nemlig på en god blanding af tilbud og kvalitet inden for cider og RTD.

Hvilke ciders og ready to drink forhandler bevco.dk?

Cider er en alkoholisk drikkevare lavet på fermenteret æblejuice. Den frugtige drik er yderst udbredt i Storbritannien, men er i den grad også blevet et hit blandt danskerne. Briterne udgør hoved-andelen af verdensbefolkningen, når det gælder cider-forbrug og har knapt så overraskende også verdens største ciderproduktion.  

Hvis festen skal være ekstra god og udvalget endnu større, så har vi selvfølgelig også en masse forskellige cidere og ready to drink produkter at vælge i mellem. Der er den populære Mokaï Hyldeblomst til den søde tand, den friske Barcardi Breezer Pineapple til den lækker-tørstige og den klassiske Cult Shaker til dem, der bare gerne vil have lidt energi og feste hele natten. Strongbow er den cider med verdens største markedsandel med 15% - et tal, der er dobbelt så stort i Storbritannien! 

Somersby cider er siden 2008 blevet produceret af Carlsberg og blev for 10 år siden et kæmpe hit blandt danskere. Trods denne ciders korte historie, forhandles den allerede i næsten 50 lande.   

Du kan selvfølgelig også købe din spiritus her på Bevco.dk, hvis du lige skulle være blevet tørstig efter en Vodka Red Bull eller en Vodka Juice. 

Smirnoff Ice er en af de ubestridt største RTD-produkter på markedet. Dens forfriskende smag egner sig til lune sommeraftener, forfester, og i hvert fald også en bytur!

Cider og energidrik producenten Cult blev grundlagt i 1998 af Brian Sørensen. Han manglede et RTD-produkt der kunne sætte hans  gæsters fest i gang. Hans produkter sælges nu på tankstationer og over 500 natklubber.

Cult fremstiller RTD og friske, smagfulde cidere som bl.a. Mokai, der kom på markedet i 2009 og har været én af danskerne yndlingscidere lige siden. Mokai har en frisk smag af hyldeblomst og indeholder derudover koffein, så du kan holde festen kørende til den lyse morgen.   

Cult Shaker er gået hen og blevet en ”kult” RTD og cider blandt især unge danskere. Ofte kaldes den ”The Party Maker”, da den indeholder vodka og koffein, og fås i flere smagsvarianter bl.a. Original, Orange, Pineapple og ikke mindst Hamp!

Cider og RTD er lig hygge!

Vi danskere er rigtig glade for cider og RTD produkter. Det uoversættelige danske begreb ”hygge” går tit hånd i hånd med en cider eller et RTD-produkt. Om du griller med vennerne, eller der er lagt op til den helt store klinge, har vi de nødvendige drikkevarer til dine behov.   

Ready-to-drink

Grundet travlhed blandt en stor den af befolkningen, og vores nutidige krav på, at alt skal være ”nemt”, er RTD-produkter ekstremt praktiske. Foruden at være "handy", er de også smagfulde, nemme at servere, og så er de jo utroligt smarte at have med på farten! Hos bevco.dk kan du købe en hel masse RTD-produkter, der matcher dine præferencer. Det er også en fordelagtig løsning for barer og natklubber, da disse RTD-produkter kun skal have fjernet kapslen, og bum, så er den klar til gæsten!

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan give dig det bedste tilbud på drikkevarer og rådgive dig ift. de forskellige øl, ciders og RTD-produkter samt anden information.

Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!