Christophe Jolivet Saint Romain La Perrière Blanc 2020 13,5% 75 cl.

Leveringstid 5-7 hverdage

Pr. flaske

450,00 kr.
Beskrivelse
La Perrière marken er beliggende i den vestlige del af Saint Romain på grænsen af Auxey-Duresses. Her er kalkstens jorden suppleret med tungt ler, og vinstokkene kan spores tilbage til 1995.

Vinmarken dyrkes økologisk, og de gamle stokke giver et lavt udbytte med nærmest perfekt frugt. Druerne håndplukkes og gennemgår 2 sorteringsborde, inden de når hans kælder. Mosten gæres i ståltanke efterfulgt af 12 måneder på 2 og 3 års fade fra Francois Fréres & Seguin Moreau.

Vinene aftappes uden filtrering.

Flot indbydende næse med citrus, hvide ferskner, frisk pisket smør og hasselnødder. I munden er vinen frisk og cremet med flot nerve og mineralske indslag - en vin der virkelig leverer varerne nu og de næste par år.

 Om Christophe Jolivet
Christophe Jolivet er en lille kvalitets negociant beliggende i Bligny les Beaune i byens gamle slot, hvor han har delt faciliteter med andre ligesindede producenter siden 2015.

Når det kommer til indkøb af drue materiale er Christophe utrolig kritisk og er tit at finde i marken, hvor han deltager i det hårde arbejde. Han er altid til stede under høsten for at sikre optimal modning og efterfølgende sortering af druerne, inden de kommer i kælderen.

Stilen på hans vine kan bedst beskrives som moderne - fokus på syre, elegance og let fadpræg på både de røde og de hvide. Derudover frigiver han først vinene, når han selv føler, de er klar, hvilket resulterer i flasker, der befinder sig i et godt drikke vindue fra dag et.

Varenummer
54258
Alkohol
13,5%
Drue
Chardonnay
Emballage
Glasflaske
Kategori
Land
Frankrig
Proptype
Kork
Region
Bourgogne
Serveringsforslag
Fisk , Grøntsagsretter , Pastaretter , Skaldyr
Størrelse
75 cl.
Årgang
2020
Allergener

Svovldioxid og Sulfitter

Få unikke tilbud og nyheder
- tilmeld dig her