Bevco A/S
Søg
Account
Cart

Cecilia Monte Langhe Nebbiolo Cá Di Monti 2019 13% 75 cl.

På lager - Hurtig levering

1 STK.

275,00 kr./stk.

28%
6 STK.

199,00 kr./stk.

1.194,00 kr.total

Product information

Betalingsmetoder logoer

Beskrivelse

Nebbiolo druerne stammer fra domænets yngre stokke, plantet i starten af år 2000. Druerne gennemgår 10 dages maceration, efterfulgt af gæring i ståltank ved 30 grader. Derefter hviler vinen i tank på gamle fade i ca. 1 år. Aromatisk næse af vilde jordbær, henkogte hindbær, roser og violer. Som det hedder sig med Nebbiolo, er tanninerne fine, men markante. Det samme kan siges om syren, som er den røde tråd i vinen, flot, klassisk og elegant.

Om Cecilia Monte 
Cecilia Monte er blandt den nye generation af unge, talentfulde producenter i Barbaresco og kan bedst beskrives som en kometkvinde i en mandsdomineret verden. 

Vingården og dens 3,5 hektar ligger i Neive omkring 300 meter over havets overflade. Det er et område, der stadig er rig på naturlig biologisk mangfoldighed, hvilket virkelig kommer til udtryk i Cecilias vine, der har et nærmest vildt og fandenivoldsk udtryk. Hun producerer Dolcetto, Barbera og selvfølgelig Nebbiolo både som Langhe og fra hendes fantastiske Barbaresco cru Serracapelli. 

Kombinationen af en kølig gæring på ståltank efterfulgt af et længere ophold på brugte barriques giver et fantastisk klassisk Piemonte udtryk, som rammer alle sanserne. Cecilia frigiver først sin Barbaresco vin 2 år senere end normalt, hvilket giver en fantastisk dybde til vinene. 
Læs mere...
Specifikationer
Varenummer50881
Størrelse75 cl.
KategoriRødvin
ProptypeKork
ServeringsforslagHenkogte Retter, Pastaretter, Pizza
EmballageGlasflaske
Årgang2017
Alkohol14%
DrueNebbiolo
LandItalien
RegionPiemonte
Varedeklaration
Få eksklusive tilbud og nyheder direkte i din indbakke!