Wostok Sodavand

Køb lækker håndlavede specialsodavand fra mærket Wostok hos Bevco. Du får prisgaranti og hurtig levering på hele vores sortiment
Filtrer produkter
Wostok Sodavand

I 1973 blev grundstene til Wostok lag i det tidligere USSR, på instituttet for ikke alkoholiske drikke, i Moskva, her blev der udviklet en opskrift på en ny Softdrink, BAIKAL, opkaldt efter sovietunionens ynglings wellness drik, vel at mærke længe før at dette fenomæn havde begyndt sit indtog i både øst og vest.

Men efter Soviet Unionens kollaps, hungrede russerne efter de så længe forbudte og utilgængelige drikkevare fra Vest.

Dette bevirkede at Baikal forsvand fra hylderne nærmest natten over.I 90ernes Moskva var den praktisk talt umulig at opdrive. Kun i provinsen levede Baikal en lidt omskiftelig og ikke gloværdig tilværelse. Men den Russiske Sodavand reinkarnerede i slut 90erne, denne gang i Berlin.

Mere præcis i Kreuzberg. Den blev genopdaget af en Hollandsk fotograf, der havde tilbragt næste 20 år i Moskva under den kolde krig.

Da denne fotograf flyttede sit aralie fra Moskva til Berlin, fulgte iden om at genopfinde den legendariske sodavand med. I hans studio fik den gamle og næsten glemte Sodavand nyt navn, Wostok, de gamle opskrifter forfinet og ført up to date, og smagende blev passet til så den igen fremstod som tænkt fra begyndelsen.

Dog var 3 ting ændret, helt i tidens ånd var den blevet vegansk, fri fra kunstigt fremstillede sødestoffer, ingredienser og farver, 3 af de 6 af varianter ne helt økologiske, og den var blevet næsten helt co2 neutral i sin produktion.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?