Smirnoff Vodka

Se vores store udvalg af Smirnoff Vodka, hvor du kan vælge mellem 5 forskellige varer til priser fra 129,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Smirnoff Vodka

Smirnoff er verdens største Vodka brand - og det siger ikke så lidt endda. Smirnoff vodka er ikke bare verdens største vodka mæke, men tilmed også et af verdens mest kendte og solgte vodkamærker. Smirnoff Vodka blev oprindeligt grundlagt i Rusland omkring 1860 af Piotr Arsenyevich Smirnov, men bliver i dag produceret og distribueret af den britiske drikkevarekoncern Diageo. Smirnoff vodka kan i dag fås i alverdens spændende smagsnuancer. Udover den rene Smirnoff vodka, fås den også med æble-, citrus-, lime-, blåbær- og hindbærsmag. Derudover har Smirnoff også deres populære Smirnoff mix, som fås med blandt andet Cosmopolitan og Mojito smag, så man nemt og hurtigt kan nyde sin yndlings cocktail. 

 

Smirnoff har igennem tiden igen og igen modtaget hyldest og internationale priser for sin renhed og neutrale, men alligevel dybe og karakteristiske smag. Smirnoff er en yderst alsidig vodka der kan bruges i alle mulige forskellige drinskonstellationer, hvor kun fanatasien sætter grænser. Måske er det netop denne alsidighed, der gør Smirnoff til så populær en spiritus. Den unikke, neutrale og dog karakteristiske smag i Smirnoff skal ses som et resultat af framstillingsmetoden. Smirnoff vodka filtreres nemlig igennem kul og destilleres på korn, hvilket desuden gør Smirnoff vodka til en glutenfri vodka. Er du på udkig efter den perfekte spiritus til gode drinks og cocktail, så er Smirnoff et virkelig godt bud. Med et stort og vaieret sortiment og faste lave priser, får du både god smag og masser af kvalitet for pengene, når du vælger Smirnoff.  

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?