Russian Standard Vodka

Se vores store udvalg af Russian Standard Vodka, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 143,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Russian Standard Vodka

Russian Standard Vodka er en russisk vodka, der første gang blev introduceret i 1998. Russian Standard Vodka er en premium vodka. Russian Standard Vodka slog hurtigt igennem på det store russiske marked og 2 år efter blev den populære vodka lanceret i resten af verden. Russian Standard er som navnet antyder en fest bestandel af den stolte russiske vodkakultur, og er særligt karakteriseret ved din bløde og afrundede smag. Da Russian Standard er knapt så sprittet i sit smagsudtruk som mange andre vodkaer, kan den sagtens nyde rent som shot eller on the rocks. 

I 2006 åbnede Russian Standard et nyt destilleri i Skt. Petersburg, med en kapacitet på 4 millioner kasser pr. år, så det siger lidt om at den russiske vodka virkelig har fået godt fat i markedet ikke kun i Rusland, men også i resten af verden. Prøv den rigtige smag af Ruslands nationaldrink her.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?