Roses Cordial Mixer

Du kender dem! Roses Lime, Roses Grenadine, Blue Curacoe. Vi har hele udvalget af det alkoholfrie roses likør! Køb Roses online hos Bevco og få prisgaranti og hurtig levering.
Filtrer produkter
Roses Cordial Mixer

Roses er et velkendt brand af ikke-alkoholiske mixere, som fås i et utal af lækre smagsvarianter og størrelser. Rose's er som sagt en serie af alkoholfrie cocktailmixere, hvoraf Roses Lime var den første Roses variant, der blev fresmtillet første gang tilbage i 1865.

Roses Lime blev oprindelig produceret til den engelske marine, og deres lange rejser til søs. Fra marinen spredte succesen sig hurtigt til resten af verden, hvor alle bartendere på tværs af kulturer og landegrænser,  tog Roses Lime til sig.

Siden hen er utallige drinks, cocktails og endda shots blevet kreeret og skabt med Roses Lime og de andre lækre varianter.

Den dag i dag anvendes Roses Lime over hele verden af førende bartendere, for at give en unik smag til cocktails og klassiske drinks. Rose's findes i følgende varianter: Lemon, Apricot, Sugar Cain, Grenadine, Blackcurrant, Blue Curacao, Cranberry, Mojito og Strawberry. Nogle af de mest kendte smagsvarianter her i Danmark er Roses Lime, Roses Strawberry, Roses Abricot og Roses Blue Curacao. Men der findes også mange andre spændende varianter, som kan bruges til at spise og mixe den perfekte drinks. Se det store udvalg af Roses, og find din favorit. Køb nu og få leveret lige til døren i sikker emballage.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?