Ron Zacapa Rom

Køb den prisbelønnede Ron Zacapa Rom på bevco.dk til Danmarks bedste pris. Bestil online i dag og få leveret lige til døren allerede i morgen. Køb Ron Zacapa Rom her
Filtrer produkter
Gaveæske
Ron Zacapa Rom

Zacapa Rom er både kendt og særdeles anerkendt som en af de bedste rom i hele verden, og har vundet et hav af priser og nomineringer for sin unikke og gode smag. Zacapa Rom er et rom destilleri, der blev stiftet i 1976 i Guatemala. Ron Zacapa Rom oplever en stadigt stigende interesse fra romelskere verden over, blandt andet på grund af de mange priser Zacapa Rom er blevet tildelt.

Zacapa Cent 23 års Rom har vundet prisen som verdens bedste rom 4 år i streg og er sidenhen ikke med i ’konkurrencen’ mere, for at give andre rom en chance. Dette må siges at være en god indikator på hvad man kan forvente sig af en Zacapa Rom. Zacapa Cent XO Rom, der er Zacapas 25 års rom, har desuden overtaget Zacapa Cent 23 års Rom plads som verdens bedste rom. Hvis du elsker smagen af god rom, så må, ja nærmest skal du, smage den unikke og brisbelønnede Ron Zacapa Rom.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?