Ron Barceló Rom

Stort udvalg af Ron Barceló Rom. Prøv den lækre Ron Barceló til den bedste pris, mead dag-til-dag-levering direkte til døren. Bestil nu.
Filtrer produkter
Ron Barceló Rom

Ron Barceló rom er en utrolig lækker rom med oprindelse fra Den Dominikanske Republik. Produktionen af Ron Barceló rom finder sted i hovedstaden, Santo Domingo. I denne smukke by blev Ron Barceló grundlagt af Julian Barceló omkring 1930. Ron Barceló rom vandt hurtig masser af anerkendelse og stor popularitet blandt borgerne i Santo Domingo. Den store popularitet gjorde at Ron Barceló hurtigt voksede som virksomhed, og faktisk p å relativt kort tid blev øens største virksomhed.

Ron Barceló er en aboslut kvalitetsrom! Med sin bløde, dybe og karakteritiske smag, lever Ron Barceló vikelig op til de guldmedaljer og hæderkroninger som den har vundet igennem de seneste år. Ron Barceló er som sagt en kvalitetsroms. Blandt andet på grund af den nøjsommelige fremstillingsproces, hvor rommen lagrer på hvide egetræsfade der er med til at give smuk farve og klassisk smag.

På bevco.dk forhandler vi selvfølgelig den lækre Ron Barceló rom til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?