Oxfam Softdrinks

Se vores store udvalg af Oxfam Softdrinks, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige varer til priser fra 169,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Økologisk
Oxfam Softdrinks

Oxfam er en global sammenslutning af organisationer og partnere samlet om et mål: Sammen kan vi udrydde fattigdom!

Oxfam en global og indflydelsesrig global bevægelse af mennesker, der kæmper på samme hold. Oxfam er formelt set en global sammenslutning med 18 medlemmer i lande som Danmark, Holland, USA, Japan, Mexico, Storbritannien, Spanien og Indien.

Oxfam er til stede i mere end 90 lande rundt om i verden. Nu er der fra OXfam´s side lanceret 4 lækre Økologiske Sodavand, som et led i denne kamp, de er naturligvis Fair Trade…So Fair, So Good “ Vi tror på, at uddannelse er et af de vigtigste redskaber til at bekæmpe fattigdom. For god skolegang giver mennesker mulighed for at forsørge sig selv og få indflydelse på eget liv og samfund.

Vi mener, at uddannelse, tryghed og muligheden for at brødføde sig selv og sin familie – også når katastrofen rammer – ikke kun er for de få, men for alle. Både for mænd og kvinder, unge og gamle – uanset hvor man bor, og hvem man er”.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?