Opthimus Rom

Stort udvalg af de lækker Opthimus Rom. Køb din Rom online til den bedste pris, med dag-til-dag-levering direkte til døren. Bestil nu.
Filtrer produkter
Opthimus Rom

Opthimus Rom er en unik serie af luksus rom, der bliver produceret af Oliver & Oliver i Den Dominikanske Republik. Opthimus romserien er en utrolig karakteristisk, og meget populær serie, der særligt er kendt, og ikke mindst anerkendt, for sine fire forskellige sødmefulde varianter, der spænder vidt fra 15års rom helt op til 25års rom. Derudover producerer Oliver & Oliver også Opthimus Single Malt Whisky Finish Solera Rom, der efterlagres på Tomatin-fade. Denne er om muligt den bedste rom af dem alle, mens der også findes en Opthimus Oporto Finish med efterlagring på portvinsfade i denne rom-serie.

Firmaet bag Opthimus Rom, Oliver & Oliver, fremstiller i dag rom efter det særlig og karakteristiske solera princip, og har et system med mere end 5.000 gamle vin- og bourbonfade, der danner grundlaget for de forskellige Opthimus rom, og deres unikke karakterer. På bevco.dk forhandler vi den populære Opthimus rom-serie til faste lave grossistpriser og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?