Nord Snaps by Rie Uldahl

Nord Snaps by Rie Uldahl er håndlavet kvalitet fra Bornholm. Rie Uldahl vandt DM i snaps med sin Karameliseret Æble og Egetræs snaps i 2016. Snapsene sælges på Michelin restauranter og kan meget vel være starten på en nye trend indenfor raffineret danske snapse. Nogle vil endda sammenligne snapsene med en cognac eller rom, som sagtens kan nydes ved stuetemperatur og med små sip.
Filtrer produkter
Nord Snaps by Rie Uldahl

Rie Uldahl er født og opvokset i Allinge på Bornholm. Efter mange år I de pulserende og trendsættende miljøer I Kbh., er Rie vendt tilbage til Allinge 2014, for at følge sin drøm om at udvikle unikke snapse. Rie er uddannet kok og har lavet snaps på eksperimenterende baggrund i 15 år, med et speciale på smag og smagssammensætninger.

 

Rie bruger en meget ren smag i sine produkter. Sammensætningen af hvad der er i og smagen er helt enkel. Helst ikke over 2 komponenter. Dette giver en unik, ærlig og autentisk oplevelse, af den natur som ønskes i flaskerne. Hermed kan man smage den enkelte råvarer og bringe en enkelt råvarer frem til sit ypperste. Der stræbes efter at få smagen af naturen til at dominere i flaskerne og dermed komme væk fra at få en sprittet smagsoplevelse. Nord Snapse skal være noget der glæder og samler folk og skaber den gode stemning.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?