MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Njord

Njord

Njord er en danskproduceret gin af absolut højeste kvalitet. Dansk gin er virkelig i rivende udvikling, og det er netop denne Njord Gin et glimrende eksempel på. Njord fremstilles udelukkende med udgangspunkt i nøjeudvalgte danske og nordiske ingredienser, og udfordrer, eller genfortolker på den måde den klassiske definition af gin gennem en lokal forankring. På den måde kan man karakterisere Njord Gin som en særlig egnsgin baseret på lokale ingredienser. Njord Gin bliver produceret af Brænderiet Enghaven med placering i Randers.

Navnet Njord refererer på fineste vis til den Nordiske Mytologi, og Njord Gin er da også spækket med danske råvarer, eksempelvis er den rene alkoholbase udvundet af danske kartofler, hvilket adskiller netop Njord fra andre Gin, som typisk er fremstillet på en base af korn. Derudover er Njord beriget med dansk havntorn, rønnebær, Nordmannsgran og skovmærke. Der er altså tale om en botanisk gin, med masser af (dansk) smag. De forskellige ingredienser trækker typisk i den kartoffelbaserede alkoholbase i gennem en periode på cirka to uger inden selve destillationen. Denne proces bevirker, at alle ingrediensernes aroma og smagsnuancer trækkes ud i selve alkoholen. Herefter tilsættes ydermere enebær og det reneste, danske kildevand fra Holk Kilde.

Njord Gin er en utrolig alsidig gin. Njord smager fremragende i den klassiske gin & tonic, især hvis man vælger en tonic af ordentlig kvalitet samt tilføjer garniture som eksempelvis æble, appelsin eller anis. Njord Gin er også super god i den traditionsrige Dry Martini. Njord Gin er på alle måder bare en utrolig lækker gin, og så er den tilmed dansk. Den er intens, spændende og bløs på én og samme tid. På bevco.dk forhandler vi naturligvis den danske Njord Gin til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk