MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg

Moët & Chandon Champagne

Danmark's bedste pris på Moet & Chandon. Få den kendte champagne leveret lige til døren - i alle forskellige størrelser og varianter. Dag til dag levering. Køb her

Filtrer produkter
Moët & Chandon Champagne

Siden sin grunlæggelse allere i 1743, har Moët & Chandon været en innovativ og ekslusiv producent af champagne. Med et slag på over 20 millioner flasker årligt, er Moët & Chandon virkelig en af de store spillere på champagne markedet. Moët fås i helt op til 18 liters champagneflasker. Claude Moët , Moët & Chandons grundlægger, var den første person som fastsatte Moët's værdier, da han gjorde sin champagne den mest eftertragtede i Europa. Med hans barnebarn med ombord, Jean Remy Moët, der havde t et banebrydende og visionært sind, blev Moët & Chandon hurtigt et stort internationalt champagne mærke. Moët blev derefter forvandlet til et familie emperium og verdensomspændende symbol på succes.

I Danmark er Moët mest kendt for at blive nævnt i et utal af danske rap & pop sange, bla. flere af Nik og Jay's allerstørste hits. Moët & Chandon har ligeledes fundet sin vej til samtlige diskoteker og barer, og er ofte et symbol på status og success, netop som Claude og Remy havde ønsket det. Hos Bevco.dk forhandler vi de fleste Moët varianter og størrelser. Moët & Chandon er ikke alene kendt for deres uovertrufne kvalitet, men også deres konstante innovation. Med udgangspunkt i over 1000 hektar vinmarker, og over 20 millioner flasker om året, har huset udviklet flere nye varianter til deres i forvejen imponerende sortiment. Seneste skud på stammen er Moët Rose og Moët Imperial Ice. Ofte relanceres disse varianter et par gange årligt - og specielt Imperal Ice er kendt for at blive lanceret om sommeren, når vejret er bedst til et stort glas. 

 

Er du over 18 år?