MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Krug Champagne

rug Champagne er en utrolig lækker og eksklusiv fransk champagne med en unik historie. Køb den luksuriøse Krug Champagne lige her til Knivskarpe priser, med prisgaranti

Krug Champagne

Krug Champagne er en utrolig lækker og eksklusiv fransk champagne med en unik historie, der tager sit udspring allerede i 1843, hvor champagneproducenten blev grundlagt af Johann-Joseph Krug. Krug Champagne er kendetegnet ved sin unikke smag, der er gennemgående i alle deres varianter. Smagen kommer fra den særlige fremstillingsmetode, hvor vinen bliver gæret på egetræsfade i længere tid end de fleste andre champagne typer.

Krug er ikke et champagnehus med de største armbevægelser, og da heller ikke det største af slagsen, men alligevel er Krug et særdeles velkendt, populært og ikke mindst anerkendt champagne mærke. Den familieejede champagne producent er ligesom Moët & og Chandon en del af LMVH gruppen, der blandt andet indebærer et prestigefyldt samarbejde med Louis Vuitton. Krug Champagne er altså optaget i den ekslusive klub, og lever i den grad op til sin prestige. I modsætning til andre, billigere champagner, kan Krug sagtens tåle at ligge længere tid og modne lidt ekstra, da dette kun tilfører champagnes ekstra smag. Nogle anmeldere mener endda at Krug kun bliver bedre og mere kompleks med tiden. Uanset alder, så bør Krug nydes fuldt ud. Dette sker bedst ved en temperatur på omkring 6-8 grader.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk