Koskenkorva

Se vores store udvalg af Koskenkorva, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige varer til priser fra 139,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Økologisk
Koskenkorva

Koskenkorva Vodka er opkaldt efter bydelen Koskenkorva, der ligger i byen Österbotten i Finland. Destillationen af Koskenkorva Vodka startede i 1953 og produceres dendag i dag stadig i Koskenkorva som det eneste sted i verden. Koskenkorva er den mest almindelige vodka, og spiritus generelt, i Finland. 

Koskenkorva Vodka fremstilles af Altia, der både fremstiller, distribuerer, markedsfører og sælger brands, alkoholprodukter og vin. Både deres egne produkter og licensprodukter. Koskenkorva Vodka blev introduceret på det danske marked i 2008. Koskenkorva Vodka er en af de reneste Vodka er i verden. Den er produceret på det reneste kildevand fra en finsk gletsjer og den fineste byg og dyrket lokalt i Finland. Koskenkorva er en præmieret vodka og har vundet flere forskellige priser, heriblandt titlen som ‘mester’ i premium vodka i 2009 Vodka Master konkurrence. "

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?