José Cuervo Tequila

Jose Cuervo Tequila er en af verdens førende tequilaer, og stammer helt tilbage fra 1795. Gå på opdagelse i vores store udvalg af José Cuervo Tequila. Du kan købe og bestille de lækre Jose Cuervo tequilaer på bevco.dk og få leveret lige til døren.
Filtrer produkter
José Cuervo Tequila

Jose Cuervo er en af verdens førende tequilaer, og stammer helt tilbage fra 1795, hvor den første gang blev fremstillet af Don Jose Antonio de Cuervo. Jose Cuervo er verdens bedst sælgende tequila med en markedsandel på over 35% af det samlede tequila salg, så den er svær at komme udenom, hvis du er på udkig efter en god tequila til en fair pris. 

José Cuervo Tequila er fra byen Tequila opkaldte efter den nærtliggende vulkan Tequila. Den mexikanske Jose Cuervo tequila er lavet på en perfekt blanding af agave og sol - en opskrift der er gået i arv igennem mere end 250 år. Jose Cuervo er altså indbegrebet af stolte traditioner med særligt fokus på det gode håndværk, der er udviklet g finpudset generation efter generation. José Cuervo tequila må siges, uden at fornærme nogen, at være en af markedets bedste og er perfekt i mange lækre cocktails men også som shot.

Gå på opdagelse i vores store udvalg af José Cuervo Tequila. Du kan købe og bestille de lækre Jose Cuervo tequilaer på bevco.dk og få leveret lige til døren.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?