MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Jack Daniels Whiskey

Jack Daniels må siges at være en vaskeægte whiskey klassiker, der i den grad er svær at komme udenom, når der skal lækre drinks på bordet. Jack Daniels er en whiskey fra Tennessee i USA, der fremstilles på et destilleri af samme navn.

Jack Daniels Whiskey

Jack Daniels er en af verdens bedst sælgende whiskies, og er med sin velkendte flakse og sorte labeldesign med hvid skrift både iøjenfaldende og let genkendelig. 

Jack Daniels er særlig kendt for sin originale Old No. 7, Black Label Whiskey, der er verdens bedst sælgende whiskey fra Amerika. Den berømte whiskey blev udviklet af destillerimanager Jack Daniels allerede i 1875 i Lynchburg i Tennessee. Siden er der kommet flere varianter til, og Jack Daniels sortimentet tæller nu også produkter som Jack Daniels Genltemans og det nyeste skud på stammen, Jack Daniels Honey Liqueur. Vælg i mellem alle varianterne på Bevco og find din Jack Daniels Favorit. Med Jack Daniels er du sikret en lækker whiskey til den aller bedste pris - og så er det vist ingen grund til ikke at ‘party like a rockstar’. 

 

Er du over 18 år?