J&B

Se vores store udvalg af J&B, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige varer til priser fra 189,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
J&B

J&B er forkortelsen for Justerini & Brooks, der er et anerkendt vineri, der sælger spiritus til grossister, restauranter og private forbrugere. Justerini & Brooks, der er ejet af Diageo, er særligt kendt for sin populære blended whisky. Firmaet, der oprindeligt hed Johnson & Justerini blev grundlagt i London allerede i 1749, hvor de fleste kunder var fra aristokratiske huse. Siden har det hurtigt taget fart, og kundeporteføljen må i den grad siges at have udviklet sig. I dag er J&B nemlig verdens anden bedst sælgende blended whisky efter Jonnie Walker.

J&B kan nydes på mange forskellige måder. J&B er lavet specielt som en blended whisky, der er ideel til at blive brugt i drinks, men J&B kan også satens nydes ren, med isternerninger, eller i en god cocktail som eksempelvis whisky sour.. J&B rare går specielt godt sammen med Cola, ginger ale og citrus. Køb J&B her og få leveret lige til døren i sikker emballage.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?