Hine

Se vores store udvalg af Hine, hvor du kan vælge mellem 5 forskellige varer til priser fra 819,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Hine

Hine er navnet på en absolut udsøgt cognac, der fremstilles ved House of HINE, der ligger smukt placeret ved bredden af Charente floden i det franske Cognac distrikt. Hin eer en af de ældste og mest traditionelle cognac varianter fra området. Hine cognacen bliver ikke masseproduceret, men som House of Hine selv siger det; ‘ vi producerer kun få cognac flasker, men til gengæld gør vi det perfekt’. I House of Hine er det detaljerne, der tæller og fokus ligger udelukkende på det helt essentielle ved perfekt cognac produktion. Det er holdninger og udsagn, der i den grad forpligter, men Hine Cognac må absolut siges at leve fuldt ud op til det. Hine Cognac er nemlig, uden tvivl, blandt verdens bedste og fineste cognac’er. I House of Hine er kun det bedste godt nok, og netop derfor bruger man udelukkende Grand og Petite Champagne cru’s i fremstillingen af cognac. Ydermere lagres Hine cognac længere end det er forskrevet at en cognac skal. Disse konekvente valg i fremstillinger afspejler sig i smagen. Hine cognac skal absolut smages og nydes. Den er luksus i verdensklasse, smukt aftapper på æstetiske flasker.

På bevco.dk forhandler vi den overdådige luksus Hine Cognac til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?