Hennessy Cognac

Se vores store udvalg af Hennessy Cognac, hvor du kan vælge mellem 4 forskellige varer til priser fra 1.395,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gaveæske
Hennessy Cognac

Jas Hennessy & Co, eller bedre kendt som bare Hennessy, er et cognac hus med hovedsæde i den smukke og berømte Cognac region i Frankrig. Hennessy cognac destilleriet er oprindeligt grundlagt af ireren Richard Hennessy allerede i 1765, og i 1970 blev Kilian Hennessy, der var 5. generation af Hennessy familien, administrerende direktør for Hennessy. Det var ligeledes K. Hennessy, der kom til at stå i spidsen for Hennessy’s fusion med Moët & Chandon, hvilket skabte Moët Hennessy. I 1987 fusionerede Moët Hennessy yderligere med Louis Vuitton og etablerede i den forbindelse visionen om, at skabe verdens største luksus mærke, Moët-Hennessy • Louis Vuitton, eller bare kendt som LVMH. 

Hennessy sælger på verdensplan mere end 50 millioner flasker cognac om året, hvilket svarer til 40% af hele verdens samlede cognac salg. Denne store og dominerende markedsandel gør Hennessy Cognac - ikke overraskende, til den største producent af cognac i verden. Hennessy fås i mange forskellige størrelser og årgange, og nogle af de helt store flagskibe for cognacmærket må siges at være Hennessy Richard, Hennessy Paradis og ikke mindst Hennessy X.O. På Bevco har vi naturligvis samlet alle de bedste cognac fra Hennessy, så lad dig friste i blandt vores store sortiment - naturlig med priser skruet helt i bund.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?