Grey Goose Vodka

Køb Grey Goose Vodka

“Live Victoriously” går det inspirerende slogan på et af verdens absolut mest anerkendte premium vodka brands, Grey Goose.

Hvad er Grey Goose? Grey Goose er et premium vodka brand der blev skabt i 1997 af den amerikanske forretningsmand, Sidney Frank. Grey Goose bliver fremstillet med franske råvarer samt kvalitets fransk kildevand. Grey Goose er en af de mest ikoniske vodkabrands i det danske natteliv, såvel som mange andre steder i verden.

Grey Goose er et anerkendt i hele verden og appellerer til personer i alle aldersgrupper.

Grey Goose Vodka er desuden en go-to vodka for utallige danske diskoteker hvor der ikke bliver gået på kompromis med kvalitet og eksklusivitet.

Hos Bevco er vi stolte af at være officiel leverandør for Grey Goose premium vodka.

Vi har prisgaranti på alle vores vare, så du altid kan få de bedste priser, heriblandt sikrer vi også at du kan købe en billig Grey Goose vodka som du kan nyde med vennerne!

Historien Bag Grey Goose

Grey Goose blev grundlagt af Sidney Frank Importing Co. tilbage i summeren, 1997.

Hele grundlaget for Grey Goose var Sidney Frank’s idé om at skabe en luksuriøs premium vodka til det amerikanske marked.

For at sikre en premium kvalitet indledte Sidney Frank et partnerskab med cognaceksperten - Francois Thibault som var fransk ekspert i cognac.

Sidney Frank mente at Francois’ egenskaber indenfor cognac produktion kunne bruges til fremstillingen af premium vodka.

Grunden til at Sidney Frank var så opsat på at gøre Grey Goose franskpræget var Frankrigs positive image som værende førende indenfor kulinariske oplevelser.

Derudover ønskede Sidney Frank at skabe et vodkabrand som var unik i forhold til de mange østeuropæiske vodkaproducenter.

Vandet der bliver brugt til destilleringen af Grey Goose vodka stammer fra naturlige kilder og er filtreret igennem champagne kalksten.

Grey Goose Vodka bliver derudover destilleret på lokalt produceret fransk hvede som sikrer den rige og naturlige smag.

Kort efter processen var fastlagt arbejde Grey Goose på udviklingen af deres ikoniske flaske.

Grey Goose flasken er fremstillede af “røget” glas og udsmykket med de ikoniske flyvende gæs.

For at øge Grey Gooses’ premiumstatus blev deres premium vodka leveret i trækasser på samme måde som vin ofte bliver leveret.

I 1998 blev Grey Goose Vodka anerkendt som værende den mest velsmagende vodka i verden af Beverage Testing Institute.

I August, 2004, blev Grey Goose solgt til Bacardi for et enormt beløb på hele 2,2 Milliarder Dollars.

I året 2004 hvor Grey Goose blev solgt til Bacardi, var Grey Goose det mest solgte premium vodka brand i hele USA, hvor de solgte hele 1,5 millioner kasser på ét enkelt år.

Grey Goose blev primært solgt i USA indtil Bacardi overtog firmaet og så dets globale potentiale.

I 2006 var hele 96% af Grey Gooses’ salg i USA alene.

Siden da er det dog gået stærkt, og i dag kan Grey Goose findes i samtlige natklubber verden over.

Hvordan Fremstilles Grey Goose Vodka?

Grey Goose er et produkt af ægte fransk håndværk, og, modsat mange andre typer vodka, produceres den i Cognac, som egentlig ikke er kendt for at producere vodka. Sidney Frank var yderst begejstret for fransk gastronomi, og mange i hans omgangskreds delte hans interesse for fransk mad- og drikkekultur.

Han samlede derfor et hold af spirituseksperter og sendte dem til Frankrig for at udforske diverse områder i en mission om, at finde nogle unikke råvarer, han kunne fremstille sin kommende vodka med.

Det lykkedes, og Sidney Frank fik realiseret sin idé om at skabe en vodka, han kunne placere i den eksklusive ende af skalaen.

Dét, at destilleriet er beliggende i Frankrig påvirker ikke smagen direkte, men det bidrager til brandets positive renommé og brede kendskab. Nationer som Rusland og Polen forbindes oftest med vodka-produktion.

Dette er dog ikke tilfældet med Grey Goose, hvis råvarer kun oplever kort transporttid inden de blandes sammen og bliver til en fransk vodka af allerhøjeste kvalitet.

Sidney Frank havde en mission om at opfinde en usammenlignelig vodka, der kunne udkonkurrere samtlige af markedets vodka-brands, og derigennem opnå højstatus i spiritusbranchen.

Grey Goose består af blot to råvarer: vinterhvede fra Picardy-regionen og kildevand fra Cognac-området som harmonerer perfekt med hinanden for at fremstille en flaske Grey Goose, som desuden er glutenfri.

Vinterhveden er hentet fra kvalitetsgårde som har 11 generationers erfaring, og er de absolutte eksperter på området.

Men hvad definerer en god vodka? Man siger, at nu flere gange en vodka destilleres, jo renere og bedre bliver smagen.

Grey Goose destillerer deres vodka 5 gange - det siger lidt om den omhyggelighed deres vodka produceres med. Efter en vodka destilleres bliver den filtreret. Målet med filtreringen er at tilføje vodkaen flere smagsnuancer.

Den har en delikat og blomstret duft med en blød og rund smag, hvorfor den i særdeleshed egner sig rent over is med en skive citron eller i cocktails som White Russian, Sex on the Beach eller Long Island Iced Tea.

Grey Goose opretholder sin karakteristiske smag ved IKKE at bruge nogen former for kunstige smagsstoffer - den udsøgte smag kommer fra de naturlige franske råvarer, der bruges til fremstillingen af denne prisvindende premium-vodka, som har vundet adskillige priser for sin høje kvalitet.

Det er altså ikke uden grund, at Grey Goose ligger øverst i hukommelsen, når der skal udvælges en premium-vodka.

Om det er til barskabet, forfesten, klubben, eller bare en aften med gode bekendtskaber, hvor du vil tilbyde dine gæster vodka af en særlig kvalitet - så er Grey Goose det oplagte valg. Vi forhandler denne luksusvodka i 4 forskellige størrelser så du frit kan vælge efter behov.

Fun fact: Hver eneste Grey Goose flaske bliver vasket med Grey Goose Vodka, hvilket vil sige at vodka er det eneste der nogensinde har rørt indersiden af Grey Goose flasken.

Hvad gør Grey Goose Vodka til en Premium Vodka?

Hele grundlaget for Sydney Frank’s grundlæggelse af et premium vodka brand, var at vise verden at Vodka kunne blive endnu mere luksuriøst.

Før Grey Goose kom til verden, var absolut vodka anset som den mest velkendte premium vodka især i USA.

Faktisk kaldte Sydney Frank ikke bare sin Grey Goose Vodka for premium vodka, men super premium vodka.

Måden han kunne stå inde for denne definition, var b.la lokationen, processen og de råvarer der blev brugt til fremstillingen af Grey Goose Vodka.

Dette blev hurtigt bevist, da instituttet for smagning og evaluering af diverse drikke, Beverage Testing Institute, i 1998 kårede Grey Goose Vodka til den mest velsmagende vodka i verden.

Lige så snart Grey Goose fik officiel underskrift på at deres vodka var den bedste, gik det hurtigt.

Grey Goose blev hurtigt et statussymbol som blev udbredt i diverse natklubber verden over.

Dette er også grunden til den høje pris man betaler for Grey Goose.

Grundet deres kvalitet samt anerkendelse, har Grey Goose opnået den højeste status indenfor vodka brands og deraf den høje pris.

Overordnet set er begrebet “premium” faktisk ikke et officielt term når det gælder vodka.

Men trods dette, bliver begrebet stadig respekteret blandt de mange vodkabrands.

Når man kalder et vodka brand for “Premium vodka”, er de grundlæggende betingelser at man kan stå inde for høj kvalitet af råvarer, emballage samt at prisen har et vist niveau grundet dette.

Når det gælder især vodka, er mange af de billige brands ofte fremstilled på sukkerroer, kartofler eller andre billige råvarer.

Derimod er premium vodka brands som Grey Goose fremstillet på korn, ligesom de fineste whiskyer.

Grey Goose Vodka Størrelser

Hos Bevco har vi den originale og smagfulde Grey Goose Vodka i mange størrelser.

Ligegyldigt om du er til de små eller helt store flasker, har vi et Grey Goose produkt som passer til dine præferencer!

Grey Goose Vodka 40% 70 cl.

Til dig som vil tage den lidt med ro, har vi denne mindre flaske på 70 cl. Brug den som en party-starter eller bare til at blande lækre drinks til festen.

Perfekt til dig som ønsker lidt luksus selv til de mest almindelige fester.

Grey Goose Vodka 40% 150 cl.

Er du vild med luksus vodka, men alt under én liter ikke kan gøre det for dig, så prøv Grey Goose Vodka på 150 cl.

Denne Grey Goose Vodka er præcis den samme som den mindre version på 70 cl. Men her får du bare endnu mere af den fantastiske premium vodka!

Perfekt til at dele med vennerne til en fest, eller på diskoteket!

Grey Goose Vodka 40% 300 cl.

Nu bliver det straks lidt vildere.

Er du træt af de små pjattede vodkaflasker, så prøv da en enorm 3 liters vodka fra Grey Goose.

Med denne 3 liters Grey Goose premium vodka får dig og vennerne næppe brug for andet for at komme i god stemning!

Grey Goose Vodka 40% 600 cl. (Mathusalem)

Nu bliver det alvor. Elsker du Grey Goose så meget, at det nærmest er uhyggeligt, så har vi en gigantisk 6 liters Grey Goose Vodka til dig!

Denne ekstremt store flaske er nok til at sparke selv de helt store fester igang, og giver dig en ekstrem følelse af luksus!

Vil du blære dig overfor vennerne, eller nyder du bare Grey Goose og kan slet ikke få nok? Så prøv vores kæmpe 6 liters Grey Goose Vodka!

Ikoniske Grey Goose Vodka Cocktails

Hvis du mangler noget inspiration til et par fantastiske cocktails hvor Grey Goose vodka er hovedingrediensen, så led ikke længere, vi har svaret!

East 8

Fra Grey Goose’s egen hjemmeside fremstår det tydeligt at deres såkaldte “East 8” er deres foretrukne cocktail lavet på Grey Goose vodka.

Ingredienser:

 • 45 ml Grey Goose Vodka
 • 30 ml Ananasjuice
 • 15 ml Aperol
 • 15 ml Frisk limejuice
 • 15 ml Simpel sirup (Uden smag)
 • 7,5 ml Passionsfrugt sirup

Du kan finde alle ingredienserne hos Bevco!

Fremgangsmåde:

 1. Tilføj alle ingredienserne i en cocktailshaker fyldt med isterninger
 2. Ryst grundigt, og sigt cocktailen i et rocksglas med én eller flere isterninger
 3. Pynt evt. Med et stykke ananas eller lime

Efterårs Martini

Grey Goose´s svar på en lækker Fall eller efterårs martini, er denne frugtige cocktail med lækker smag af efterår

Ingredienser:

 • 35 ml Grey Goose Vodka
 • 25 ml Figen Pureé
 • 25 ml Frisk Granatæble Juice
 • 15 ml Ahorns Sirup
 • 10 ml Citron Juice

Fremgangsmåde:

 1. Mix alle ingredienserne i en cocktail shaker
 2. Ryst grundigt og sigt cocktailen i et cocktailglas
 3. Tilføj evt et frisk stykke figen på kanten af glasset

Sleigh Driver

Grey Goose’s svar på en opgraderet screw driver er denne opskrift på en “sleigh driver” som i stedet for appelsin juice gør brug af juice fra blod appelsin samt tilføjelsen af granatæble.

Ingredienser:

 • 50 ml Grey Goose Vodka
 • 150 ml Blod appelsinjuice
 • En smule granatæble sirup eller lignende, op til personlig preference
 • Blodappelsin samt granatæble frø til pynt

Fremgangsmåde:

 1. Mix cocktailen i et højt glas med isterninger
 2. Pynt evt. Med skive af blodappelsin samt tilføjelse af granatæble frø
MenuMenu
 • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?