Grand Marnier Likør

Se vores store udvalg af Grand Marnier Likør, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 274,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gaveæske
Grand Marnier Likør

Grand Marnier er en verdenskendt orangelikør fra Frankrig. Grand Marnier er i modsætning til andre likørtyper fremstillet på et blend af Cognac og brandy, destilleret med bitter orange essens og tilført sukker. og er derfor særdeles velegnet til kaffe, men kan dog også sagtens nydes i flere forskellige drinks og som elementer i eksempelvis franske desserter. Grand Marnier likøren så første gang dagens lys helt tilbage i 1880, hvor den blev udviklet af franske Alexandre Marnier. 

Grand Marnier er uden sammenligning Frankrigs mest eksporterede orangelikør, og den dag i dag dyrker Grand Marnier selv de bitre appelsiner, der er et af hovedelementerne i fremstillingen af likøren. Efter appelsinerne har blomstret på plantagerne tørres de således at skallerne koncentrerer smagsnuancerne af orange. 

Grand Marnier har en varieret serie af orangelikør. Den billigere gule og den bedre røde. Jo ældre, jo større indhold af cognac fra Grand Champagne-områderne. Netop cognac-tilsætningen giver Grand Marniers likører en særlig karakter, en forunderlig dybde blandet med en eksotisk bitter undertone.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?