Gin Mare

Se vores store udvalg af Gin Mare, hvor du kan vælge mellem 2 forskellige varer til priser fra 289,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gin Mare

Gin Mare er en spansk gin, der særligt de seneste år har vundet stort og populært indpas i Danmark. Gin Mare står som et pragt eksempel på, hvad der sker når man med præcision mikser klassiske ingredienser fra Middelhavsområdet såsom basilikum, oliven, rosmarin og timian. Gin Mare har altså en kompleks og karakteristisk smagsfremtoning af friske krydderier, men på en blød og afrundet facon. Gin Mare har for alvor sat Spanien på verdenskortet som ginproducerende land, og mange gineksperter udtaler ligefrem, at Gin Mare hører til i absolut toppen over gin i premium klassen.

Gin Mare produceres og destilleres i Spanien, nærmere betegnet i et gammelt, nedlagt kapel omkring halvtreds kilometer fra Barcelona. Gin Mare formår på én og samme tid at samle og repræsentere områdets vibrerede kultur i sin komplekse smag. Udover smags noterne af friske krydderurter, vil du også fornemme aromaer fra mandarin- og appelsinskaller, enebær, kardemomme og korrianderfrø. Har du endnu ikke smagt den fremragende Gin Mare gin, så må det siges at være på tide. Er du bare ginelsker, og har forelsket dig i den spanske luksus gin, ja så er du havnet det helt rigtige sted. Vi forhandler naturligvis Gin Mare til Danmarks bedste pris.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?