Flügel

Se vores store udvalg af Flügel, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 69,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Flügel

Flügel er et sjovt lille party shot, der med sit festlige og farverige univers sætter gang i enhver fest - lige fra afterski fest i de franske alper til din yndlingsbar i Danmark. Flügel blev grundlagt allerede i 1996 i Holland og startede sin succes på afterskibarer. Siden er Flügel blevet udbredt og virkelig populært på diskoteker, barer og festivaler rundt omkring i hele Europa. Med sin store popularitet er Flügel en dominerende markedsleder i sin kategori, på højde med brands som Red Bull og Heineken. 


Flügel kommer i den karakteristiske lille 20ml glasflaske med gult skruelåg og en label prydet af en selvlysende And. Shottet smager af et mix af rød vodka og energidrik, og er i modsætning til mange af de shots vi ellers kender kun 10% alkohol. Når man køber en kasse, får man 40 af de små Flügelflasker samt to klistermærker med det karakteristiske logo.

Har du lyst rosé eller rødvin? Se vores udvalg af rosévin og rødvin.

 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?