MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Flor de Cana

Flor de Cana

Flor De Caña Rom er blevet fremstillet på San Antonio sukkerfabrik, der ligger i Chichigalpa, Nicaragua, siden 1890. I tidligere tider drak man ung rom for at fejre at sukkerhøsten var i hus, mens fabrikkens ejere drak og nød den sparsomme mængde lagrede rom.

Med tiden blev den lagrede rom i højere grad efterspurgt og eftertragtet blandt befolkningen, og i 1937 blev Compañia Licorera de Nicaragua stiftet, for netop at kunne producere større mængder lagret rom. I dag dyrkes og forarbejdes sukkerrørene på sukkerfabrikken i Chichigalpa, der er ledet af Pellas familiens 4. generation.

Flor De Caña Rom er det førende og mest prestigefyldte rom-mærke i Central Amerika, og eksporten følger stadigvæk en rigtig god vækstkurve. Flor de Cana rom er en utrolig lækker og kompleks rom, der nydes af romkendere verden over. Typisk vil man heller ikke kunne komme udenom Flor de Cana til enhver romsmagning med respekt for sig selv. Flor de Cana produceres i flere forskellige ågangsudgaver, og særligt de yngre såsom syr års Flor de Cana er velegnet som spiritus i long drinks, men de ældre bør nydes rent eller on the rocks med respekt for den gode og komplekse romsmag. 

Se vores store og spændende udvalg af Flor De Caña Rom, der har vundet en del priser gennem årerne, og er en rigtig god rom til en overkommelig pris.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk