Fever Tree

Se vores store udvalg af Fever Tree, hvor du kan vælge mellem 19 forskellige varer til priser fra 165,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Fever Tree

Fever Tree er en serie af lækre mixere til dig der sætter pris på god smag og kvalitet. Med Fever Trees serie af luksus mixere kan man vælge imellem forskellige, prisvindende varianter, der hver især har deres fordele. Fever Tree har blandt andet en fremragende Tonic, der pifter enhver Gin & Tonic drink op, med en snert af citrussmag, der komplementerer syren i gin.

Fever Tree’s sortiment af premium mixere, er fremstillet på naturlige ingredienser og har et højt indhold af kinin. Fever Tree har således været med til at sætte nye standarder for kvaliteten af drinks - og i høj grad været med til at sætte Gin & Tonic tilbage på menuen. Fever Tree tilbyder en velafbalanceret smag af både syrlighed og sødme, og alle varianterne har et højt kulsyreindhold, hvilket er med til at frigive komplekse smagsnuancer og duftnoter. Desuden sikrer boblerne også en usammenlignelig friskhed, og er også lækker som erstatning som en læskedrik i stedet for en almindelig sodavan. Fever Tree kommer desuden i smukke små glasflasker, der også designmæssigt vidner om kvalitet og sans for detaljen.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?