MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Elijah Craig

Elijah Craig

Det amerikanske brand, Elijah Craig, fremstiller kvalitetsbourbon whisky, der er en såkaldt Small Batch Bourbon. Elijah Craig 12 Years Old har vundet et væld af priser- Blandt andet to guldmedaljer ved den anerkendte San Fransisco World Spirits Competition, Whisky Magazines Best of the Best Premium Bourbon og Jim Murray’s Whisky Bibles Best Bourbon Aged 10-12 Years. Den lækre Kentucky Bourbon er opkaldt efter den entreprenante baptistpræst Elijah Craig, som tilskrives at have opfundet netop den type bourbon vi drikker i dag. Elijah Craig opdagede nemlig, at bourbon whiskyens farve og smag bedredes gevaldigt af lagringen på egetønder, som var forkullede indvendig. Det er denne proces der medvirker til at give bourbon whiskyen dens rødbrune farve, blødt krydrede og søde smag. Elijah Craig grundlagde sit destilleri i 1789 i La Fayette County og altså ikke i Bourbon County, hvorfra Bourbon whisky udelukkende kommer fra i dag.

I både duft og smag er der tale om en utrolig lækker og kompleks bourbon whisky. Duftnoter af blandt andet vanilje, mynte, honning, karamel og abrikoser møder dig, når du skænker en drink. Smagen karakteriseres ligeledes af en sødmefuld kompleksitet, der udgøres af eksempelvis ahornsirup og krydderier.

På bevco.dk forhandler vi selvfølgelig den lækre Kentucky Bourbon Whisky fra Elijah Craig til faste lave grossistpriser, og med hurtig, sikker og nem dag-til-dag levering.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk