Dos Maderas Rom

Se vores store udvalg af Dos Maderas Rom, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 249,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Dos Maderas Rom

Dos Maderas er en serie af caribisk rom, der blev grundlagt helt tilbage i 1877 af kompagnonerne Alexander Williams og Arthur Humbert. Dos Maderas rom dobbeltlagres på smukke gamle egetræsfade og smagsgivende sherryfade. Destilleringsprocessen samt den første del af fadlagringen, der varer i minimum fem år, finder sted i Caribien. Efter denne del af lagringsprocessen, bliver blandingen sejlet over Atlanten, til Williams & Humbert i Spanien, hvor anden del af lagringen begynder. Dos Maderas aftappes ligeledes i Spanien efter anden fadlagring har fundet sted. Rommen bliver nu lagret i mindst tre år i særligt udvalgte egetræsfade, som tidligere har været brugt til at modne en internationale prisvindende sherry, og for at fuldende Dos Maderas rommen, bliver den til sidste lagret i to år på endnu tungere og mere fyldige sherryfade.

Dos Maderas PX 5 Caribbean Double Aged Rum er den mest populære og en absolut vidunderlig rom. Den specielle lagringsproces på blandt andet sherryfade giver Dos Maderas den flotte og karakteristiske rav farve. Dos Maderas er derudover kendetegnet ved sin bløde og delikate smag, der rummer fyldige noter af rosin, figener og vanilje. Dos Maderas er en såkaldt ‘sippe’-rom, der bør nydes i tulipanformede glas, der indkranser smags- og dufttoner.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?