Dom Perignon Champagne

Dom Perignon må siges at være Champagens Konge. Med Dom P, som den ofte bare kaldes i folkemunde, får man en absolut premium og luksuriøs champagne. Dom Perignon anses da også af kendere for at være en af de mest eksklusive serie-producerede champagner, i hele verden.

Historien om Dom Perignong går mange hundrede år tilbage, og kilder fortæller at Champagnen blev udviklet af en munk ved navn Pom Perignon tilbage i det 17. århundrede. Perignong interesserede sig utrolig meget for vinproduktion og udviklede og nedskrev formler på teknikker, valg af druesort osv., som senere hen blev brugt i udviklingen af netop Dom Perignon Champagnen.

Dom Pérignon er en vintagevin, hvilket indebærer at den udelukkende produceres de bedste år og at alle vindruer som benyttes i vinen er plukket samme år, til forskel fra mange andre slags champagne. Dom Perignon Champagnen fremstilles på en blanding af 55% Chardonnay og 45% Pinot Noir. Dom Perignon forbinder god kvalitet og en fantastisk smagsoplevelse. Køb den lækre champagne her med PrisMatch og lynhurtig levering.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?