MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Dom Perignon Champagne

Dom Perignon Champagne

Dom Perignon må siges at være Champagens Konge. Med Dom P, som den ofte bare kaldes i folkemunde, får man en absolut premium og luksuriøs champagne. Dom Perignon anses da også af kendere for at være en af de mest eksklusive serie-producerede champagner, i hele verden.

Historien om Dom Perignong går mange hundrede år tilbage, og kilder fortæller at Champagnen blev udviklet af en munk ved navn Pom Perignon tilbage i det 17. århundrede. Perignong interesserede sig utrolig meget for vinproduktion og udviklede og nedskrev formler på teknikker, valg af druesort osv., som senere hen blev brugt i udviklingen af netop Dom Perignon Champagnen.

Dom Pérignon er en vintagevin, hvilket indebærer at den udelukkende produceres de bedste år og at alle vindruer som benyttes i vinen er plukket samme år, til forskel fra mange andre slags champagne. Dom Perignon Champagnen fremstilles på en blanding af 55% Chardonnay og 45% Pinot Noir. Dom Perignon forbinder god kvalitet og en fantastisk smagsoplevelse. Køb den lækre champagne her med PrisMatch og lynhurtig levering.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk