MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Filtrer produkter

Diplomatico

Diplomatico

Ron Diplomatico Reserva Exclusiva er absolut ligeså lækker som dens navn er langt! Diplomatico er ganske enkelt en fabelagtig rom. Den er rig, sød og frugtagtig med intense duftnoter og hints af karamel, mandler og honning. Diplomaticos eftersmag er ligeledes varm og sødmefuld, med nøddeagtige noter og et sofistikeret strejf at tobak. En rom i absolut verdensklasse, der sender ens sanser op en oplevelse ud over det sædvanlige.

Ron Diplomatico er en af Danmarks absolut mest populære rom-mærker, og den meget anerkendte Ron Diplomatico er generelt en yderst anbefalelsesværdig rom-serie, hvor man får en udpræget høj kvalitet for pengene. Diplomatico har en smuk mørk, nærmest gylden farve, da den er destilleret på melasse i kobber potter, inden den efterfølgende lagres i minimum 12 år.

Ron Diplomatico blev tildelt en guldmedalje i 2007 på Ministry of Rum Tasting konferencen, og har sidenhen vundet adskillige konkurrencer og priser sidenhen. Det forstår vi virkelig godt, for med Ron Diplomatico går man aldrig galt i byen. Find din favorit Diplomatico her på bevco.dk - ovenikøbet til Danmarks bedste pris.

Husk at du skal være fyldt 18 år for at købe varer med alkohol hos bevco.dk