Dictador Rom

Dictador er en utrolig spændende serie af kvalitets rom fra Columbia. Netop det columbianske islæt spiller en stor rolle i Dictador rommens udtryk, hvor særlige smagsnoter af kaffe og kakao dominerer oplevelsen på en fin og raffineret måde. Dictador er som nævnt en columbiansk rom-serie, der består af Dictador 12års, Dictador 20års samt to Dictador XO udgaver. Når man smager på en Dictador rom, vil man allerede fra Dictador 12års blive mødt af fatastiske smagssammensætninger og utrolig høj kvalitet.

Dictador rom fremstilles ved at en blanding af honning og sukkerrørmelasse gæres og derved omdanner sukkeret til alkohol. Efter gæringsprocessen, destilleres drikken i stålkolonner, inden den fyldes på og lagres på amerikanske egetræsfade. Slutteligt aftappes Dictador under høj kvalitetskontrol og traditionelle forhold. Den komplekse produktionsproces er netop med til at give Dictador rommen sin unikke og karakteristiske smag, der gør den til en fænomenal ‘sippe’-rom, der bør nydes. At der som nævt tilsættes colombiansk honning under gæringen, medvirker en mere fyldig, kompleks og krydret smag i rommens udtryk. Dictador rom vandt på grund af sin karakteristiske gode smag Guld ved Rom XP 2010 i Miami.

Nu tænker du måske - hmm, Rom fra Columbia? For netop Columbia og Rom er nok ikke en sammenkobling, du umiddelbart vil lave, men faktisk har Columbia stolte rom traditioner, der er blot ikke mange af de lækre rom, der eksporteres til Europa. Heldigvis er Dictador rom en udtagelse, og den kan købes lige her på bevco.dk til faste lave grossistpriser.

Få unikke tilbud og nyheder - tilmeld vores nyhedsbrev