Diamond Hill

Se vores store udvalg af Diamond Hill, hvor du kan vælge mellem 6 forskellige varer til priser fra 25,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Diamond Hill

Diamond Hill er vin fremstillet på henholdsvis Shiraz og Merlot druer fra Australien. Australien har perfekte betingelser for vindyrkning med megen sol og en god jordbund, der giver perfekte, modne druer år efter år. Druerne til Diamond Hill kommer fra flere forskellige regioner i de australske vindistrikter. Shiraz druen regnes efterhånden for Australiens nationaldrue fordi den giver så gode resultater netop her. I Diamond Hill indgår den i et blend med Merlot druen, der er kendt for sin varme og sin blødhed. Merlot bliver af samme grund dyrket i de fleste vinproducerende lande verden over. For eksempel er Shiraz den fremherskende druesort i den nordlige del af Rhône-dalen, mens Merlot indgår i alle de ”store” Saint-Emilion-slottes ædle vine.

Druerne til Diamond Hill modnes under indflydelse af det klare solskin, og ved høsten i februar er druerne fuldmodne. Efter plukningen tidligt om morgenen bringes de endnu kølige klaser til afstilkning og presning. Gæring finder sted ved en lav, kontrolleret temperatur for at bevare druernes frugtrigdom i den endelige vin. Vælger du en Diamond Hill vin, får du altså en sødmefuld og stadig frisk frugtig vin til billige priser.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?