De Luze Cognac

Se vores store udvalg af De Luze Cognac, hvor du kan vælge mellem 3 forskellige varer til priser fra 229,00 DKK. Køb online med hurtig dag-til-dag levering af alle vores lagervarer.
Filtrer produkter
Gaveæske
De Luze Cognac

Cognac Huset De Luze, har en enestående interessant historie. Alfred de Luze grundlagde firmaet A. de Luze & Fils i Bordeaux allerede i 1822. Alfred de Luze specialiserede sig i fremstillingen og handlen af vin og cognac. de Luz blev hurtig populær blandt mange af de europæiske kongehuse og i 1927 blev De Luze cognac også udnævnt som leverandør til det kongelige danske hof og er i dag en af Danmarks mest solgte cognac mærker.

De Luze er en succesfuld virksomhed med over 410 hektar vinmarker i det frodigtvoksende område i nærheden af Cognac provinsen i Frankrig. De Luz er etableret på visionen om skabe en naturlig cognac med en elegant let smag og farve. For at opnå netop denne kvalitet af cognacen foregår høsten i slutningen af september, begyndelsen af oktober, normalt 100 dage efter vinen har blomstret. Druerne høstes på egne marker i Grand Champagne og samtidig udvælger og høster de også de bedste druer på deres samarbejdspartners marker i Petite Champagne.

De Luze Fine Champagne Cognacs er blended med gennemsnitligt 70% Grande Champagne druer. Farven har intet rødt skær. Dette vidner om, at der ikke er tilsat karamel. Konsistensen er fyldig, smagfuld og blød, hvilket kun er muligt at frembringe, når man destillerer ufiltreret vin. Gennemsnitsalderen på blendet i flasken er 2–4 år. De Luze er kendetegnet ved at have en blød og rund smag med et strejf af vanille, nødder og egetræ.

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?