Cucielo Vermouth

Cucielo Vermouth di Torino er en ægte italiensk vermouth produceret i vermouths hjemby, Torino. Cucielo Vermouth fås i to udgaver - læs mere!  

Filtrer produkter
Cucielo Vermouth

Vermouth er en krydret hedvin og bliver drukket af rigtig mange verden over. Vermouth, som også er en aperitif, blev opfundet i Torino helt tilbage i 1786 af Antonio Benedetto Carpano. Godt nok var dette ikke manden der skabte Cucielo Vermouth di Torino, men man kan, udfra navnet, se, at brandet har hentet inspiration fra de originale produkt. Trods opfinderens italienske nationalitet, navngav han sit produkt Vermouth grundet hans forkærlighed for tysk hedvin med malurt; den krydderurt som også indgår i absinth, som man også finder i Cucielo Vermouth di Torino, da den skjuler de rå smag af alkohol. Rød Vermouth, som Cucielo Vermouth di Torino Rosso er en sødere Vermouth med en karakteristisk bitterhed og nydes oftest som aperitif, hvorimod Cucielo Vermouth di Torino Bianco også ofte anvendes i drinks. Al emballage er 100% genbrugt, så du skåner miljøet samtidig med du nyder en ægte klassiker inden for vermouth! 

  • Velegnet til cocktails
  • 100% økologiske italienske råvarer
  • Findes i Rosso (rød) og Bianco (hvid)
  • Prisvindende vermouth

Hvad er Cucielo Vermouth?

Denne italienske vermouth findes i to klassiske udgaver som fanger essensen af det gamle Italien, hvor vermouth for alvor fik sit gennembrud. Begge Cucielo Vermouth di Torino bruger udelukkende 100% italienske aromaer og naturpræparater, også kaldet botanicals. Det var i samarbejde med det skotske spiritusfirma, Artisan Spirits, at Carlo Vergnano, som er master destiller hos Torino Destillati, at Cucielo Vermouth di Torino fik skabt de smagsprofiler, der kendetegner disse to typer vermouth. Og det er ikke tilføldigt, at Cucielo Vermouth di Torino har fået så meget succes. Vergnano, som står for al produktion, har dedikerede sit liv til vermouth i en meget ung alder. Hans familie har produceret vermouth i godt 100 år, og Carlo færdiggjorde en PhD om Vermouth helt tilbage i 1957. Hans viden om vermouth var yderst nødvendig for, at Cucielo Vermouth di Torino for alvor kunne slå sig fast på vermouth-markedet, hvilket de i den grad har gjort. Parternes langvarige samarbejde har resulteret i to udgaver vermouth med helt fænomenale smagsprofiler og aromaer. Cucielo Vermouth di Torinos branding og design er inspireret af gøgen, der hvert år rejser fra Vestafrika til Skotland og flyver hele vejen over Italien. Designet afspejler vermouths gyldne æra i 1930’erne.  

Hvordan nyder jeg Cucielo Vermouth bedst?

For at nyde din Vermouth bedst muligt, har vi et par forslag til, hvordan du opbevarer din Cucielo Vermouth di Torino. Fordi vermouth ikke indeholder særlig meget alkohol sammenlignet med andre, stærkere spiritus, som godt kan opbevares på hylden ved stuetemperatur i lang tid, burde du opbevare den på køl - på den måde bibeholder man den gode smag i længere tid. Ydermere, så er både Cucielo Vermouth di Torino Rosso og Bianco yderst velegnet til cocktails. Disse befæstede vine har igennem tiden været en uundværlig komponent i en uendelig liste cocktails på verdensplan. Vi anbefaler, du enten nyder denne vermouth over is eller i cocktails som Americano eller Negroni.

Du kan læse mere om Cucielo Vermouth di Torino Rossi og Bianco ved at klikke på ovenstående produkter. Her kan du læse om det enkelte produkt, samt de måder vi anbefaler at nyder dem på. 

 

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?