Crystal Head

Du kender den gennemsigtige kranie-skultpur fra crystal head! Den genkendelige vodka flaske har gjort at flasken er blevet enormt udbredt, men det er ikke blot gak og løjer. Crystal Head vodka er faktisk en flot, ren og virkelig premium-kvalitet vodka. Du kan bestille Crystal Head Vodka hos Bevco med prisgaranti og hurtig levering!
Filtrer produkter
Gaveæske
Crystal Head

Crystal Head vodka må siges at være indbegrebet af luksus, kvalitet og eksklusivitet. Crystal Head er en ren premium vodka i særklasse, med et unikt og opsigtsvækkende ydre. Crystal Head flasken har, som navnet antyder, form som et krystal kranium. Der er ikke tilføjet nogle former for kunstige midler i vodkaen og den har sin blødhed og smag fra naturens egen renhed. Det unikke slutter ikke her. Den fine vodka bliver som det sidste filtreret gennem Herkimer Diamanter for at sikre den endelig renhed i vodkaen. Som en lille sidebemærkning kan det tilføjes, at Herkimer Diamanter sådan set slet ikke er diamanter, men derimod en ekstrem klar bjergkrystal, hvis geologiske proces der har været 500 millioner år undervejs og kan findes i området omkring Herkimer i USA. 

Den prisvindende Crystal Head vodka er meget mere en en smuk designer flaske - den har også en helt unik og blød smag. Crystal Head er noget af det reneste vodka der findes, med en unik blød, afrundet og cremet smag.

Denne særlige vodka kan købes lige her på Bevco til Danmarks bedste pris med PrisMatch, og bliver naturligvis leveret lige til døren i en sikker emballage.

Hos Bevco går vi op i kvalitet, og vi har selvfølgelig også mange andre premium vodka brands som eksempelvis de populære mærker Belvedere samt Grey Goose, som begge kan købes lige her og nu!

MenuMenu
  • Brug for hjælp? +45 71 99 22 00
Søg Søg
Er du over 18 år?